![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
من برای دکتری زبان فرانسه مدتی هست دارم با اساتید دانشگاههای مختلف کانادا مکاتبه می کنم، جوابی که غالبا میگیرم اینه که نباید دنبال سوپروایزر باشم، بلکه فقط باید از طریق خود ادمیشن دانشکده اپلای کنم، میخواستم لطفا راهنماییم کنید در این خصوص ، چون شنیده بودم برای دکتری باید اول استاد پیدا کرد بعد اپلای کرد اما اینا میگن اصلا نیاز به استاد نیست پیشاپیش سپاسگزارم
2021-10-28 01:51:00 Ontario دانشگاه #زبان فرانسه![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#زبان فرانسه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از ي اين دانشگاه كسي هست موفق شده باشه امادگي زبان فرانسه رو ثبتنام كرده باشه فول تايم؟تو خود دانشگاه
2021-09-02 21:57:00 #Quebec [زبان فرانسه] دانشگاه
چند سوال داشتم: لوکشین خوابگاه دانشگاه کجاس؟ برای هر مقطع خوابگاه مجزاس؟ چقدر قبل از لند کردن باید رزرویشن انجام بشه؟ کورس زبان فرانسه آیا خود دانشگاه ران می کنه یا باید توی کنکوردیا بریم؟ سپاس گزارم.
2021-09-09 09:33:00 #Montreal [زبان فرانسه] دانشگاه
دوتا سوال داشتم ممنون میشم اگر اطلاع دارید به من کمک کنید ۱.برای ارشد کامپیوتر ساینس باید sop و cv حتما به زبان فرانسوی باشه؟ ۲.نامه اساتید که از سایت دانلود کردم به زبان فرانسه هست، من استادام به فرانسه تسلط ندارن، میشه فرم رو انگلیسی پر کنند؟
2021-09-10 03:40:00 #Quebec City [زبان فرانسه] دانشگاه
دارم به نظرتون تو شهر مونترال با توجه به زبان فرانسه بودنش میشه با زبان انگلیسی کار پیدا کرد؟
2021-09-14 00:56:00 #Montreal [زبان فرانسه] دانشگاه
، من دارم، اگه دانشگاه پذیرش کاندیشنال زبان فرانسه داده باشه برای ترم وینتر و گفته باشه تا پایان ترم وینتر باید مدرک فرانسه ارائه بشه، ایا با دیفر کردن زمان دادن نمره زبان هم تمدید می شود یا خیر؟ نکته بعدی: از بینtcf و tfi و یک امتحان هم که برای خود دانشگاه کبک هست، کدوم رو راحت تر می دونید و مناسب تره برای امتحان؟
2021-09-17 08:10:00 #Montreal [زبان فرانسه] دانشگاه
من دارم ،من دانشگاه uqtr پذیرش مستری دارم و ترم اول فقط زبان فرانسه برداشتم اما الان پذیرش کالج گرفتم و اون دانشگاه و نمیخوام برم کلاس ها هم از بیستم شروع میشه تو دانشگاه ،الان من باید قبل بیستم انصراف بدم؟میخوام شهریه پرداخت نکنم تو دانشگاه ،میشه اگه کسی میدونه به من بگه
2021-09-18 10:40:00 #Quebec [زبان فرانسه] دانشگاه
من ميخوام براي مستر به زبان فرانسه اين دانشگاه اپلاي كنم منتظر بودم آزمون دلف مهر رو بدم كه متاسفانه برگزار نشد سوالم اينه كه من مدركB2 tcfq دارم كه البته اكسپاير شده، از ٢٠١٤ تا ٢٠١٧ كه آخريش بوده با اونا اپلاي كنم ميتونم كانديشنال بگيرم؟
2021-09-25 00:47:00 #Montreal [زبان فرانسه] دانشگاه
، دانشجو میتواند کلاس زبان فرانسه دولت کبک ، به صورت «تمام وقت- فول تایم» شرکت کند، درسته؟ من تمام سایت بالا پایین کردم، جایی ننوشته بود که منع قانونی دارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-25 23:31:00 #Montreal [کلاس زبان فرانسه] دانشگاه
چون من برای همسرم هم Open Work Permit رو درخواست کردم در پاسخ هایی که قبلا دادم، الان براش فرم Family Information اومده که باید پر کنه این فرم قابلیت Save شدن داره ولی قابلیت Validate کردن نداره ایا این رو هم نیازه که پرینت گرفته بشه و امضا بشه و بعد دوباره اسکن؟
2021-08-29 09:39:00 #Ontario
من برای دکتری اجوکیشن اپلای کردم تازه دیدم نوشته یه مصاحبه هم داره به عنوان یکی مراحل ها به نظرتون این مصاحبه کی انجام میشه؟ کسی تجربه ای داشته؟
2021-10-06 15:22:00 #Ontario
استادی در زمینه machine learning و image processing میشناسید که امسال پوزیشن داشته باشه برای دکتری؟
2021-08-29 16:54:00 #Ontario
از ي اين دانشگاه كسي هست موفق شده باشه امادگي زبان فرانسه رو ثبتنام كرده باشه فول تايم؟تو خود دانشگاه
2021-09-02 21:57:00 #Ontario
راسته میگن اگر تو سال اول ما ب ۲ فرانسه بگیریم سال دوم میتونیم درخواست شهریه ی بومی کنیم؟ که سالی ۸ هژارتاست؟
2021-08-30 12:07:00 #Ontario
به همه سوالم این هست که به نظرتون حدودا چه مدتی قبل از ددلاینها مناسبه که در امتحان آیلتس شرکت کنیم؟
2021-10-02 06:09:00 #Ontario
ددلاین فرستادن مدارک برای ارشد زبان شناسی میدونید چه زمانی هست؟پیدا نمیکنم متاسفانه ایمیلم زدم میگه شلوغیم فعلا
2021-08-28 18:22:00 #Ontario